joi, 22 aprilie 2010

In 2010 e timpul sa stralucesti!

Cam acesta ar trebui sa fie sloganul anului daca ar fi sa ne referim la accesorii..si nu numai.
Cristalele si paietele (de fapt tot ce sclipeste) par sa detina suprematia in acest an in randul podoabelor. Prezente inca din sezonul trecut in colectiile marilor designeri acest tendinta nu dispare nici in 2010.

Aplicatiile de acest fel insotesc si foarte multe articole vestimentare clasice cum ar fi jeansii, rochiile, tricourile si ...pantofii. Daca nu sunteti fan al hainelor care par sa fie impodobite cu „pietere pretioase” , puteti opta pentru o tinuta neutra ( stilul nude foarte chic in acest an) si un colier din cristale , pentru a sparge un pic din monotonia tinutei.

Doua mari trenduri s-au remarcat in acest an la festivalul modei de la Paris. Daca unii designeri au ales sa creeze lucruri deosebite si extravagante , mai greu de inteles pentru cei neinitiati, altii au mers pe liniile eternului stil clasic si au propus tinute cat mai „abordabile” .

Depinde de voi sa alegeti ce va place si vi se potriveste cel mai bine. Tineti minte insa ca niste accesorii bine alese va pot da un aer deosebit indiferent de vestimentatia aleasa.
Bijuteriile de inspiratie indiana , araba si africana sunt si ele in top in sezonul acesta. Asortate cu haine lejere si vaporoase (specifice stilului exotic) si cu o atitudine pe masura ,dau o nota de personalitate oricarei femei care le poarta.

Daca nu va dati in vant dupa bijuterii nu e nicio problema. Puteti renunta la colierele, lanturi si cercei si totusi sa ramaneti in topul tendintelor . Cum? Pur si simplu asortati o agrafa de par cu cristale (sau orice alt model care va place, aveti de unde alege) la orice tinuta simpla si cu siguranta veti fi remarcate. Foarte in voga in ultima vreme , accesoriile prinse in par pun in evidenta orice tinuta aparent banala.

Daca tot vorbim de accesorii, poate nu ar fi rau sa trecem in revista si ce fel de pantofi reprezinta un must have in acest sezon . Daca tocurile exagerat de inalte si platformele au facut valva in ultimele sezoane, a venit vremea sa coboram cu picioarele pe pamant. Dar nu chiar de tot . Case de moda ca Luis Vuitton, Stella McCartney si Christian Louboutin au propus o alternativa: tocurile joase .O varianta foarte la indemana pentru „toate zilele”, cand vrem sa aratam bine dar si sa ne simtim comod . Cu toate acestea, tocurile raman la moda intotdeauna. Orice femeie care se respecta stie ca un stiletto te poate „ridica” atat la propiu cat si la figurat, cam in orice situatie..

Nu uitati de saboti . Au revenit in 2010 si sunt prezenti in marile colectii precum cea a lui Karl Lagerfeld pentru Chanel. Deci sunt demn de luati in seama si pe deasupra reprezinta inca o modalitate foarte buna pentru cele care prefera sa se simta lejer si comfortabil.

Pentru cele mai indraznete, sunt vesti bune! Incaltamintea impodobita cu cristale si paiete este o aparitie demna de apreciat in sezonul acesta. Pantofi eleganti sau simpli balerini , „beneficiaza” de stralucire in noul sezon . Raman pe podium si sandalele cu aplicatii metalice, dar in schimb trebuie sa spunem adio modelelor gladiator pana la genunchi .

Au mai iesit din moda accesoriile cu logo si margelele supradimensionate. La putere sunt aplicatiile neconventionale, excentrice. Nu uitati sa puneti pret pe originalitate si cu siguranta stilul vostru nu va fi trecut cu vederea de catre cei din jur. Fiti in top in acest an al contrastelor si alegeti ce va face sa va simtiti mai bine: excentricul sau clasicul, cele doua cuvinte cheie pentru moda anului 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu